Kokoro

Kapell

Kapell

Kokoro Kapell

Varmt välkomna till Kokoro Kapellgatan. 

Vi är stolta över vårt senaste tillskott som öppnade sina dörrar i februari 2023. Salongen är helt nyrenoverad med tre fantastiska våningar. Här skapar vi magi med färg, form och styling. 

Vårt mål är att förvandla ditt hår till ett konstverk och få dig att känna dig som den bästa versionen av dig själv. Kom och upplev den magiska atmosfären hos oss på Kokoro Kapellgatan!

Öppettider:

  1. mån - tor
  2. fre
kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_005

Johanna

Johanna är our big mama, som driver hela Kokoro. Hon öppnade upp dörrarna till Kokoro på Kungshöjd 2011 men har idag även salongen på Kapell. Johanna är en hårt arbetande småbarnsmamma, med ca 20 år inom branschen och tycker att färg i alla skalor är det bästa som finns. Johannas hjärta brinner lika starkt för Kokoro-familjen som för familjen där hemma!

Johanna hittas på Kokoro Kapell måndag-tisdag.

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_006

Mimmi

Mimmi har varit frisör sedan 2004 och definierar ordet make-over! På Kokoro förändrar hon nämligen kunderna med form och färgar i högsta kvalité och med samma passion renoverar och stylear hon gärna nya hem för sig och sin härliga familj.

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_004

Max

Max är en frisör med 100 procent estetisk bakgrund. Han har jobbat nästan hela sitt liv inom underhållningsbranschen (både i Sverige som ute i Europa) men landade hos Kokoro-familjen 2019 och har sedan dess blivit en nörd inom färger och är pappa till Levi (vår salongshund som välkomnar er på Kapell).

Kokoro_20240112_compressed_019

Aliki

Från Grekland till Sverige, en frisörtalang med passion för hår! Aliki är en erfaren frisör som flyttade till Sverige för 2 år sedan och sedan 2013 har hon skapat fantastiska frisyrer och färgningar. 
Med sin talang och kreativitet kan hon förvandla ditt hår till ett mästervärk. Aliki pratar engelska och grekiska.

FUJI6060

Isabell

Isabell är verkligen vår expert inom detaljklippning. Hon har arbetat inom branschen i dryga 20 år och är vår flygande familjemedlem. När hon inte är på salongen jobbar hon nämligen som stylist, både ute i Sverige och Europa med allt från reklam till fashion shows.

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_003

Nathalie

Nathalie har dryga 20 års erfarenhet inom frisörbranschen. Hon har även stort intresse för ekonomi så just nu växlar hon mellan dessa två yrken. De dagar hon vill vara kreativ på, finner ni henne hos oss på Kokoro.

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_001

Sandra

Sandra är en av de senaste tillskotten till vår stora familj men motsatsen till rookie. Hon har varit frisör i dryga 15 år och är en organisatör ut i fingerspetsarna. Hemma omgivs hon av en stor färgsprakande trädgård vilket antagligen är därför hon älskar kombinationen av både färg och form även på jobbet.

Hur var din upplevelse?

Passa på att skriva en recension eller sätta ett betyg på din upplevelse hos oss på Kokoro.