Kokoro - Om oss

Om Kokoro/Personal

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_005

Johanna

Johanna är our big mama, som driver hela Kokoro. Hon öppnade upp dörrarna till Kokoro på Kungshöjd 2011 men har idag även salongen på Kapell. Johanna är en hårt arbetande småbarnsmamma, med ca 20 år inom branschen och tycker att färg i alla skalor är det bästa som finns. Johannas hjärta brinner lika starkt för Kokoro-familjen som för familjen där hemma!

Kokoro_20240112_compressed_020

Wilma

Wilma är en av de som varit med längst i Kokoro-familjen och är ansvarig för vår salong på Kungshöjd. Hon har arbetat som frisör sedan 2016 och är bl.a. vår expert inom löshår samt mamma till Milo (vår salongshund som välkomnar er på Kungshöjd).

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_006

Mimmi

Mimmi har varit frisör sedan 2004 och definierar ordet make-over! På Kokoro förändrar hon nämligen kunderna med form och färgar i högsta kvalité och med samma passion renoverar och stylear hon gärna nya hem för sig och sin härliga familj.

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_004

Max

Max är en frisör med 100 procent estetisk bakgrund och är ansvarig för vår salong på Kapell. Han har jobbat nästan hela sitt liv inom underhållningsbranschen (både i Sverige som ute i Europa) men landade hos Kokoro-familjen 2019 och har sedan dess blivit en nörd inom färger och är pappa till Levi (vår salongshund som välkomnar er på Kapell).

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_008

Eli

Eli, med dryga 30 år i branschen, är vår norska familjemedlem som är uppvuxen i Nairobi och som ofta spenderar sina vintrar i den grekiska ö-världen. Ja ni hör ju! Som en världskarta på två ben. Med Yoga i fokus är hon lugnet själv och det hon inte kan som frisör, behöver man inte kunna.

FUJI6060

Isabell

Isabell är verkligen vår expert inom detaljklippning. Hon har arbetat inom branschen i dryga 20 år och är vår flygande familjemedlem. När hon inte är på salongen jobbar hon nämligen som stylist, både ute i Sverige och Europa med allt från reklam till fashion shows.

Kokoro_20240112_compressed_018

Emir

En av de familjemedlemmar som varit med sedan starten. Historien sträcker sig dock hela vägen tillbaka till gymnasietiden då Emir och Johanna blev bästa vänner.
Emir är bland annat ansvarit för allt hår på Melodifestivalen och har arbetat med hår runt om i hela världen.

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_003

Nathalie

Nathalie har dryga 20 års erfarenhet inom frisörbranschen. Hon har även stort intresse för ekonomi så just nu växlar hon mellan dessa två yrken. De dagar hon vill vara kreativ på, finner ni henne hos oss på Kokoro.

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_001

Sandra

Sandra är en av de senaste tillskotten till vår stora familj men motsatsen till rookie. Hon har varit frisör i dryga 15 år och är en organisatör ut i fingerspetsarna. Hemma omgivs hon av en stor färgsprakande trädgård vilket antagligen är därför hon älskar kombinationen av både färg och form även på jobbet.

Kokoro_20240112_compressed_019

Aliki

Från Grekland till Sverige, en frisörtalang med passion för hår! Aliki är en erfaren frisör som flyttade till Sverige för 2 år sedan och sedan 2013 har hon skapat fantastiska frisyrer och färgningar. 
Med sin talang och kreativitet kan hon förvandla ditt hår till ett mästervärk. Aliki pratar engelska och grekiska.

Hur var din upplevelse?

Passa på att skriva en recension eller sätta ett betyg på din upplevelse hos oss på Kokoro.