Kokoro

Kungshöjd

Kungshöjd

Kokoro Kungshöjd

Bakom dessa nyrenoverade dörrar på Kungshöjd ligger Kokoro, vår pärla sedan 2011. 

Här skapar vi magi med färg, form och styling. Vi förvandlar hår till konstverk och får dig att känna dig som den bästa versionen av dig själv. Vår salong är inte bara en plats att göra sig vacker, här är vi också en familj som älskar att umgås med varandra och er - våra fantastiska kunder. 

Välkomna till Kokoro Kungshöjd!

Öppettider:

  1. mån - tor
  2. fre - lör
kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_005

Johanna

Johanna är our big mama, som driver hela Kokoro. Hon öppnade upp dörrarna till Kokoro på Kungshöjd 2011 men har idag även salongen på Kapell. Johanna är en hårt arbetande småbarnsmamma, med ca 20 år inom branschen och tycker att färg i alla skalor är det bästa som finns. Johannas hjärta brinner lika starkt för Kokoro-familjen som för familjen där hemma!

Johanna hittas på Kokoro Kungshöjd onsdag-fredag.

Kokoro_20240112_compressed_020

Wilma

Wilma är en av de som varit med längst i Kokoro-familjen och är ansvarig för vår salong på Kungshöjd. Hon har arbetat som frisör sedan 2016 och är bl.a. vår expert inom löshår samt mamma till Milo (vår salongshund som välkomnar er på Kungshöjd).

kokoro_foto_Ellika-Henrikson_compressed_008

Eli

Eli, med dryga 30 år i branschen, är vår norska familjemedlem som är uppvuxen i Nairobi och som ofta spenderar sina vintrar i den grekiska ö-världen. Ja ni hör ju! Som en världskarta på två ben. Med Yoga i fokus är hon lugnet själv och det hon inte kan som frisör, behöver man inte kunna.

Kokoro_20240112_compressed_018

Emir

En av de familjemedlemmar som varit med sedan starten. Historien sträcker sig dock hela vägen tillbaka till gymnasietiden då Emir och Johanna blev bästa vänner.
Emir är bland annat ansvarit för allt hår på Melodifestivalen och har arbetat med hår runt om i hela världen.

Hur var din upplevelse?

Passa på att skriva en recension eller sätta ett betyg på din upplevelse hos oss på Kokoro.